Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Потужна презентація нового Chevrolet Corvette

Врахувавши побажання власників попередніх генерацій Corvette, американська компанія Chevrolet повертає спортивну модель до істоків. Наприкінці цього року на ринок вийде дуже сильний гравець, адже сьогодні скадно знайти якісний суперкар з історією та такими характеристиками, які нам пропонує нове покоління Corvette. Чудовий дизайн в поєднанні з потужним 8-циліндровим двигуном, встановленим позаду в базі, безперечно - це найкращий суперкар вартістю до 100 тисяч долларів.

До прем҆ єрний показ нового покоління Chevrolet Corvette відбувся в історичному ангарі міста Tustin, що у California. Саме тут для обраних журналістів та блогерів продемонстрували перші тестові зразки Corvette 2020 модельного року. Зовнішній вигляд купе продовжив розвиток екстер҆ єру попередньої моделі.

Найбільше змін відбулося в технічному плані та у салоні. Доречи, саме девелопмент інтер҆ єру можна вважати головною фішкою нового Chevrolet Corvette. Але повернімося до техніки, адже американці не стали розмінюватись на дрібниці і встановили на суперкар 6,2-літровий атмосферний двигун потужністю 495 к.с. та 640 Нм крутного моменту. Для прикладу, версія Chevrolet Corvette Stingray може подолати першу сотню всього за 3 секунди. Це просто феноменальний результат для задньопривідного автомобіля! В парі з силовою установкою агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. Середня витрата пального складатиме біля 15 літрів на кожні 100 км пробігу.

Інтер҆ єр виявився настільки самобутнім, що одразу навіть складно звикнути до форм та ергономіки цього шедевру. До якості матеріалів оздоблення нарешті мінімум претензій. Фактура та якість обробки салону гідна найвищих оцінок. Центральна консоль має вигнуту форму та трохи повернута до водія. Віртуальний кокпіт з налаштуваннями на будь-який смак та сучасна інформаційно-розважальна система довершують образ сучасного та комфортного суперкара.

Максимум індивідуалізації та багатий вибір кольорів та матеріалів для нового Corvette, який можна сконфігурувати на свій власний вибір. Клієнти мають можливість замовити додаткових опцій на сумму до 40 тисяч долларів, ще ніколи американський суперкар не мав таких різноманітних варіантів. Виробник задекларував базову вартість купе на рівні 60 тисяч долларів, але реальний прайс на цю модель буде значно вищим…

 

31.07.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Потужна презентація нового Chevrolet Corvette

Політика конфіденційності